Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING ​Läromedelsförfattarna får ny webbplats

​Läromedelsförfattarna får ny webbplats

Publicerat av: Redaktionen

I vintras fick Läromedelsförfattarna en ny visuell identitet, framtagen tillsammans med varumärkesbyrån Happy F&B.

Nu lanserar de sin nya webbplats med den nya identiteten implementerad.

– Det här är ett resultat av ett intensivt arbete under lång tid, så det är oerhört kul att äntligen kunna presentera vår nya webbplats, säger Frida Engman, förbundsdirektör, Läromedelsförfattarna.

​Läromedelsförfattarna får ny webbplats

Webbplatsen har tagits fram i samarbete med Funka Nu AB, som är marknadsledande på digital tillgänglighet.
– Vi vill att vårt förbund ska vara tillgängligt för alla och då är det en självklarhet att även vår webbplats ska vara det, säger Engman.

– Det har varit ett fantastiskt roligt och spännande projekt, och det känns bra att tillsammans med Läromedelsförfattarna driva detta i mål, säger Anders Beinhoff, teknisk projektledare, Funka Nu AB.

I arbetet med den nya webbplatsen har användarvänligheten och besökarens upplevelse legat i fokus för Läromedelsförfattarna.
– Förhoppningen är att besökarna enkelt ska hitta det de söker och uppleva webbplatsen inspirerande att navigera i, säger Engman.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>