Hem Teknik Academy individanpassar intensivutbildningar med Sana Labs AI-teknik

Academy individanpassar intensivutbildningar med Sana Labs AI-teknik

Publicerat av: Redaktionen

Det svenska AI-bolaget Sana Labs inleder ett samarbete med Academy, den ledande aktören i Sverige inom intensivutbildningar inom IT och teknik.

Academy individanpassar intensivutbildningar med Sana Labs AI-teknik 5Samarbetet gör att Academy kan effektivisera sina utbildningar för att nå en ännu högre kompetensnivå.

Enligt IT&Telekomföretagen kommer det att saknas 70 000 personer med rätt IT-kompetens 2022. Academy, ett systerbolag till Academic Work, lanserade 2015 intensivutbildningar som på 12 veckor omskolar deltagare inom bristyrken som programmerare. Utbildningarna bygger på metoden Accelerated Learning som innebär praktiskt lärande i mycket högt tempo.

Sana Labs AI-teknik gör det möjligt för Academy att individanpassa utbildningarna för att nå en ännu högre kompetensnivå bland deltagarna. Det gör att Academy kan fortsätta sin snabba tillväxt för att möta den ökande kompetensbristen, både i Sverige och på andra marknader där företaget är verksamt.

“Våra utbildningar håller högt tempo under de tre månader de pågår vilket kräver mycket både från deltagarna och lärarna. Samarbetet med Sana Labs innebär en stor möjlighet där vi kan utnyttja bolagets ledande AI-teknik för att höja studieupplevelsen. Med hjälp av Sana Labs AI-plattform kan våra lärare nu utnyttja massiva datamängder genererat av studenterna för att skräddarsy utbildningen efter varje individs bakgrund, förmåga och utveckling”, säger Micael Holmström, VD för Academy Group.

Academy individanpassar intensivutbildningar med Sana Labs AI-teknik 6

Joel Hellermark, VD för Sana Labs

Sana Labs analysverktyg ger Academys lärare värdefulla insikter om hur varje deltagare lär sig och bäst tar till sig kunskap. Till exempel föredrar vissa deltagare ett visuellt lärande medan andra svarar bättre på ett auditivt eller ett kinestetiskt (praktiskt) lärande. Genom Sana Labs teknik kan lärarna få handfasta indikationer på framtida individuella svårigheter, identifiera förbättringspotential och få datadrivna rekommendationer för en ännu mer individbaserad och effektivare undervisning.

”Tillsammans med Academy kommer Sana Labs ännu ett steg närmre vårt mål, att göra individanpassad utbildning tillgänglig för elever och pedagoger över hela världen”, säger Joel Hellermark, VD för Sana Labs.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>