Advania signerar stort avtal med Stockholms stad

Caperio AB, en del av Advania Sverige, signerar idag ett betydande avtal med Stockholms stad för leverans av hårdvara till samtliga kommunala förskolor och skolor.

Advania signerar stort avtal med Stockholms stad 1I skrivande stund signerar Advania Sveriges VD, Tomas Wanselius, avtalet med Stockholms stad om att förse samtliga kommunala förskolor och skolor med modern digital utrustning.

”Självklart så är vi mycket nöjda och ser fram emot att kunna förse Stockholms förskolor och skolor med kvalitétsutrustning. Advania Skolpartner ligger i framkant när det kommer till digitalt lärande i våra svenska skolor och har under många år drivit utvecklingen i samklang med läroplanen. Vi är både stolta och ödmjuka inför uppgiften. Framförallt är vi stolta över att kunna bidra till den digitala utvecklingen i våra skolor och ge nästa generation tillgång till framtidens lärande”, säger Tomas Wanselius, VD för Advania Sverige.

Advania signerar stort avtal med Stockholms stad 2Avtalet löper på två år och innefattar samtliga kommunala förskolor och skolor i Stockholms stad. Advania skall leverera 55.000 digitala enheter per år, till ett uppskattat värde om 500 Mkr för hela avtalsperioden.

”Det är mycket glädjande att vi nu får en modern IT-service som kommer att stötta Stockholms förskolor och skolor i deras digitaliseringsarbete. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Advania AB för en tidsenlig och likvärdig skola genom ökad flexibilitet i tillgången till digitala enheter, säger Johanna Engman, tillförordnad IT-direktör för Stockholms stad.”