Hem EVENT BETT ingår globalt partnerskap med SMART Technologies

BETT ingår globalt partnerskap med SMART Technologies

Publicerat av: Redaktionen

BETT Show, världens ledande mötesplats för digitala verktyg och arbetsmetoder i skolan, har ingått ett treårigt globalt partnerskap med SMART Technologies i Storbritannien, Asien, Mellanöstern och Afrika.

Samarbetet syftar till att lyfta kunskapen om digitala arbetsmetoder i skolan och dess inverkan på skolresultaten, samt att hjälpa lärare och ledare att använda tekniken mer effektivt. Partnerskapet startar i januari under BETT 2020 i London.

”Mer än 3 miljoner lärare använder SMARTs lösningar i dag och vår passion ligger i att stödja lärare, elever och skolledare att nå bättre skolresultat, säger Greg Estell, VD och koncernchef för SMART Technologies. ”Partnerskapet med BETT ger en unik möjlighet att dela vår forskning och våra lösningar på ett bredare sätt till en större publik.”

BETT ingår globalt partnerskap med SMART Technologies

SMART Technologies kommer att leverera innehåll till programmet på BETT i London, på BETT Asia och BETT MEA, med föreläsningar för beslutsfattare, lärare och IT-ansvariga. Fokus ligger på effektiv och tidsbesparande användning av användarvänlig teknik samt möjligheten att omvandla statiskt innehåll till interaktiva lektioner. Skolledare och ministrar kommer att fokusera på större och långsiktiga implementeringsplaner.

I SMARTs monter NH20 i Norra hallen kan besökare prova de senaste lösningarna, både hårdvara och mjukvara.

“SMART har varit en viktig partner till BETT under många år och att bli en global partner var ett naturligt steg att ta, säger Oliver Merlin, Bett Global Portfolio Director at Hyve Group. Våra två varumärken delar samma målsättning, att förbättra undervisning och nya innovationer vilket är otroligt spännande. Innehållet som kommer att presenteras under BETT fokuserar på nya sätt att tänka, arbeta och undervisa.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>