Hem EFTER PLUGGET Det främsta svenska bolaget bland it-studenter

Det främsta svenska bolaget bland it-studenter

Publicerat av: Redaktionen

I employer branding-företaget Universums ranking över de mest attraktiva arbetsgivarna bland nordiska it-studenter placerar sig Knowit högst bland de svenska bolagen.

Totalt tog Knowit i år plats sex på listan.Knowit har klättrat tre placeringar jämfört med förra årets ranking.

Över 38 000 studenter inom ekonomi, teknik och it från Sverige, Norge, Danmark och Finland har röstat fram Nordens mest attraktiva arbetsgivare. Bland it-studenterna är Knowit det högst rankade svenska bolaget. Toppar listan gör Google, Microsoft och IBM.

students_studying-690x460– Knowit är en av sveriges mest spännande arbetsplatser som ger stora möjligheter för unga människor att utvecklas såväl professionellt som mänskligt.

Vi lägger stor vikt vid att bejaka initiativ från våra medarbetare för att bli bättre på det vi gör. Våra specialister inom våra tre affärsområden för digital kommunikation, management och it verkar i en unik miljö där utveckling och möjligheter står i fokus, säger Knowits vd Per Wallentin.

– Möjligheten att jobba i en dynamisk miljö där innovation och nya idéer välkomnas och uppmuntras lockar studenterna. Organisationer som främjar en sådan kultur har allt att vinna i kampen om talangerna, avslutar Sighsten Dahl employer brandingspecialist på Universum.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>