Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FoxTech: Google för pedagoger

2021-05-27 @ 14:30 - 17:00 CEST

FoxTech: Google för pedagoger

Under året kommer Google släppa en mängd nyheter till Google Workspace och många av dessa nyheter kommer i pluslicenserna.

Vill du få bättre koll på de nya funktionerna och bli inspirerad anmäler du dig till detta exklusiva event för dig som kund med Google Workspace for Education-utgåvor (Tidigare enterprise-licenser).

Vid detta event kommer du att få träffa en representant från Google Sverige tillsammans med processledare på Foxway. Du kommer även få konkreta lektionstips från klassrummet och möjlighet att träffa pedagoger från övriga delar av landet där ni har gemensamt att ni arbetar i Google Workspace.

Vi kommer att skicka länken till eventet i god tid innan sändning till angiven mailadress. För att vi ska kunna identifiera dig som lyssnar vill vi att du anger din jobb-mailadress.

FoxTech: Google för pedagoger 1
FoxTech: Google för pedagoger 3

Detaljer

Datum:
2021-05-27
Tid:
14:30 - 17:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>