Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kom till Side by Side på studiebesök!

2018-06-16 - 2018-06-20

Kom till Side by Side på studiebesök! 2

Du vet väl att du kan besöka det stora internationella sommarlägret Side by Side by El Sistema i Göteborg i juni – även om du inte har elever som deltar?

Välkommen att ta del av upplevelsen, träffa andra lärare och hämta inspiration för kommande år.

Att dela med sig av erfarenheter och inspirera andra är en grundbult för El Sistema. Så också vad gäller det stora sommarlägret Side by Side. Många lärare har redan utnyttjat möjligheten att besöka lägret för att bilda sig en uppfattning, lära känna sammanhanget och se hur det fungerar.

Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa lärare från andra kulturskolor och El Sistema-verksamheter runt om i landet. Att besöka repetitioner och någon av konserterna under dagarna ger en god inblick i hur lägret fungerar för såväl elever som lärare. Så gör det du också!

Kom till Side by Side på studiebesök! 3

Detaljer

Start:
2018-06-16
Slutar:
2018-06-20
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Göteborg

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>