Hulebäcksgymnasiet gör nu sin egen version av Musikhjälpen
Hem KOMMUNER Hulebäcksgymnasiet gör nu sin egen version av Musikhjälpen

Hulebäcksgymnasiet gör nu sin egen version av Musikhjälpen

Publicerat av: Redaktionen

Hulehjälpen är Hulebäcksgymnasiets egen version av P3:s Musikhjälpen.

Under sex timmar sänder elever från Estetik och media samt Samhäll-media Hulehjälpen live från glasburarna vid entrén på Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke.

Sändningen går att följa på plats eller på skolans hemsida onsdag 14 december klockan 09 – 15.

Alla pengar som samlas in går oavkortat till Musikhjälpens insamling där årets tema är: ”För en tryggare barndom på flykt från krig”.

— Det är väldigt viktigt ämne, det blir extra aktuellt nu med kriget i Ukraina. Det är viktigt att vi pratar om det här och försöker hjälpa barn på flykt. Jag hoppas att vår insamling kan leda till något bra, säger Amelia Matsson som är en av programledarna för Hulehjälpen.

Hulebäcksgymnasiet gör nu sin egen version av Musikhjälpen

Amelie Mattsson och Annacornelia Stridh är programledare för en av sändningstimmarna på Hulehjälpen.

Livemusik och reportage

En sändningsgrupp på 5-6 elever står för innehållet i en sändningstimma. Under veckorna innan sändningen har eleverna gjort radioinslag som handlar om Musikhjälpens ämne samt bjudit in gäster och laggt musiken. På scenen vid skolans café kommer det att vara liveframträdanden två gånger per timme.

UF-företagarnas julmarknad

Samtidigt som Hulehjälpen pågår också uf-företagens julmarknad där skolans entreprenörsklasser säljer produkterna de tagit fram i sina nybildade företag.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>