Hem NYHETER Inflyttningskalas i Observatoriet

Inflyttningskalas i Observatoriet

Publicerat av: Redaktionen

Till årsskiftet ska allt vara på plats och Observatoriet redo att ta emot skolklasser och lärare.

Stockholms stad bjuder nu in till ett inflyttningskalas där byggnadens historia och framtid presenteras.

Inflyttningskalas i Observatoriet

– Vi vill ge stadens unga en direktlänk till ett viktigt kapitel i svensk vetenskapshistoria. Här i Observatoriet samlar vi en världsunik kunskap som vi vidareförmedlar till elever och lärare, säger Olle Burell (S), skolborgarråd och ordförande för SISAB.

Stockholms stad, genom skolfastighetsbolaget SISAB, förvärvade fastigheten i april. Nu tar innehållet form. På inflyttningskalaset medverkar förutom Olle Burell, utbildningsförvaltningen och SISAB, de organisationer som är påtänkta för samarbete inom ramen för konceptet för Observatoriet, det vill säga ideella och icke vinstdrivande organisationer med fokus på skola och vetenskap.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>