Kostnadsfria onlinekurser hos Komtek
Hem Kommuner Kostnadsfria onlinekurser hos Komtek

Kostnadsfria onlinekurser hos Komtek

Publicerat av: Redaktionen

Komtek, Örebro kommuns teknikskola, erbjuder nu kostnadsfria onlinekurser för barn och unga i årskurs 1–9.

Kostnadsfria onlinekurser hos KomtekDetta för att fortsätta främja teknikintresset och bidra till en spännande och kreativ fritid för barn och unga trots rådande restriktioner.

Onlinekurserna pågår till och med april och sker helt utan fysiska träffar. Materialet hämtas i en spännande låda på Komtek vid Tullängsskolan, och deltagarna jobbar hemma under ledning av en handledare. Allt som behövs är en dator eller surfplatta med kamera. För att ge alla möjlighet att delta är kurserna kostnadsfria.

– Kurserna som erbjuds är ett nytt koncept och lite av ett experiment. Vi är i full fart med att planera och bygga studio! Att vi får tänka nytt är en positiv och spännande del kring den annars så märkliga situation vi befinner oss i på grund av pandemin. Nu hoppas vi att man vill prova detta tillsammans med oss, säger Niklas Jarl, enhetschef Komtek och Naturskolan.

Kursstart och anmälan
Anmälan till Komteks onlinekurser görs på Örebro kommuns hemsida, och är öppen från och med 25 januari. Kursstart i februari/mars.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>