Hem EFTER PLUGGET Liber är huvudsamarbetspartner till Lärargalan 2017

Liber är huvudsamarbetspartner till Lärargalan 2017

Publicerat av: Redaktionen

Hylla Sveriges lärare den 4 september!

Liber tror på lärarna som det viktigaste i skolan för elevernas utveckling och framsteg.

Liber är huvudsamarbetspartner till Lärargalan 2017

Prisutdelning på Lärargalan 2016

Vi satsar varje dag all vår erfarenhet och kreativitet för att ge lärare och elever smarta verktyg för sitt gemensamma arbete.

Det är därför med glädje som vi stödjer Lärargalan – Sveriges första, enda och piggaste evenemang för att hylla landets lärare.

Lärargalan grundades 2016 av Beata Kull. Hennes vision att uppmärksamma och hylla Sveriges duktiga lärare med målet att hitta förebilder inom yrket samt att på sikt öka statusen för läraryrket. Lärargalan genomförs på Berns i Stockholm den 4 september.

Tipsa dina elever om att nominera sina favoritlärare!
Alla gymnasie- eller högstadieelever kan nominera sina favoritlärare till olika priser ända till den sista maj på www.larargalan.se

Vem får årets Lärarskapspris?
Under lärargalan delas Lärarskapspriset ut till en av de lärare som eleverna nominerat. Sex andra pris delas ut i kategorierna: nyanlända, it/digitalisering, språkutvecklare, värdegrund, nytänkande och matematik.

Nomineringarna bearbetas av en jury bestående av en forskare, Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Sveriges Elevkårers ordförande, Liber och Svenska Dagbladets VD.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>