Hem Forskning Microsoft lanserar Sway – till telefoner, surfplattor och datorer

Microsoft lanserar Sway – till telefoner, surfplattor och datorer

Publicerat av: Redaktionen

Att skapa snygga presentationer på ett snabbt och enkelt sätt är något många drömmer om. I dag släpper Microsoft sitt nya digitala verktyg Sway som gör det möjligt för användaren att skapa proffsiga presentationer med texter, bilder och video, på ett snabbt och enkelt sätt och med en snygg design.

Microsoft swaySway är ett riktigt bra verktyg som kan användas både på jobbet, i skolan och privat för att skapa berättelser eller presentationer på ett enkelt sätt. Och vi släpper det till både Windows 10, iOS och Android för att kunna erbjuda de bästa produktivitetsverktygen till våra användare oavsett vilken telefon, surfplatta eller dator de använder.”, säger Helena Fuchs, produktmarknadschef för Office 365 på Microsoft.

Sway är kostnadsfritt för alla med ett Microsoft-konto och släpps för Windows 10 och webb i över 200 länder samt till iOS och Android-enheter i över 200 länder och finns på Svenska och över 30 andra språk.

Sway hjälper dig att skapa professionella presentationer på bara några minuter. Du tar dina idéer och ditt innehåll, exempelvis bilder eller text ur ett Word dokument, och skapar i Sway en enhetlig och sammanhängande layout som hjälper din bilder, text, videos att presenteras tillsammans på ett sätt som förbättrar din presentation. Sway gör dessutom att dina presentationer ser bra ut oavsett om de visas på en telefon, surfplatta eller dator.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>