Ny ljudbok av Erik Thulin - Essi och Ozzian, De sju fallen, del 2
Hem EFTER PLUGGET Ny ljudbok av författaren Erik Thulin – Essi och Ozzian, De sju fallen, del 2

Ny ljudbok av författaren Erik Thulin – Essi och Ozzian, De sju fallen, del 2

Publicerat av: Redaktionen

Idag publicerar Odd Publishing den andra titeln i en serie ljudböcker av författaren Erik Thulin med titeln Essi och Ozzian – Del 2.

Serien är en kriminalroman för unga vuxna i åldern 8-14 år, där det finns ledtrådar i berättelsen, så publiken uppmuntras att hitta dem innan svaret ges. Stilen är Nordic Noir.

Handlingen i korthet:

En flaskpost kommer guppandes mot Ozzian med ett olycksbådande meddelande. Hotet är från en person som kallar sig Lucián. En människa, varelse eller tingest som begått ett stort antal grova brott för att komma åt Essi och Ozzian. Men varför? Och vad har deras skolkamrater Lilou, Benny och Raffe med allt att göra? Varför beter de sig som själlösa monster?

Essi och Ozzians efterforskningar leder dem till de mörka silvergruvorna, bortom Grissjön, där de upptäcker en gömd stad. De måste göra en platsundersökning ute på Dånön där fyren Den Enögda Jungfrun, vakar över havet och de måste förhöra Demitri Dollar på hans bilskrot. Hela tiden ligger Lucián steget före och Essi och Ozzian inser att deras liv är i omedelbar fara.

Ny ljudbok av Erik Thulin - Essi och Ozzian, De sju fallen, del 2

Omslag till Essi och Ozzian Del 2

Erik Thulin är författare och har skrivit ett femtontal böcker. Bland annat ljudboks-succén serien Jordbunden på Storytel och under senaste året aktuell med böckerna Den tjuvaktiga författarinnan och Brukshundsmorden. Inriktningen på skrivandet pendlar mellan spänningsromaner, deckare, ungdomsböcker, sci-fi och ren galenskap. Han är bosatt i Motala, före detta journalist, polis, attackdykare och kräftfiskare.Under sina tio år som polis arbetade han bland annat som narkotikapolis och utredare innan han avslutade som operativt ansvarig för media i polisregion Öst.

Många av upplevelserna som polis har hamnat i hans böcker…


Essi och Ozzian
 är en serie ungdomsdeckare i ljudboksformat för ungdomar. Serien består av tre böcker som släpps i tur och ordning varje månad. Ljudböckerna finns att ladda ner på alla de mest kända streamingplattformarna, inklusive Storytel, Bokbeat, Nextory, och kommer att finnas tillgängliga på alla svenska bibliotek.

Odd Publishing Ett mediehus som arbetar med olika uttryck. Vi vill vara modiga och våga producera berättelser från Skandinavien som är spännande och lite ”out there” och pröva nya sätt att berätta dem på ett innovativt sätt. Genom vårt nätverk, uppbyggt under många år, vill vi representera och presentera detta för en internationell marknad och öppna upp en större publik för våra författare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>