Nytt beslut om fjärr- och distansundervisning inom vuxenutbildningen
Hem Kommuner Nytt beslut om fjärr- och distansundervisning inom vuxenutbildningen

Nytt beslut om fjärr- och distansundervisning inom vuxenutbildningen

Publicerat av: Redaktionen

Den 17 december 2020 fattade arbetsmarknadsnämnden beslut att förlänga tiden för att bedriva vuxenutbildningen i form av fjärr- och distansundervisning till den 31 januari 2021.

Nytt beslut om fjärr- och distansundervisning inom vuxenutbildningen

Nu förlängs tiden till den 6 april 2021.

Smittspridningen i Skåne är fortsatt på en hög nivå. Därför fattade arbetsmarknadsnämnden beslut att förlänga tiden ytterligare för fjärr- och distansundervisning inom vuxenutbildningen.

En succesiv återgång till undervisning på plats är planerad från den 1 mars. I första hand gäller det praktiska moment och elever som i övrigt är sårbara för distansundervisning.

– Även om vi kan se en positiv utveckling i smittspridningen de senaste veckorna så är den fortsatt på en hög nivå. Därför har vi fattat beslutet att förlänga tiden ytterligare, till den 6 april, säger Richard Lundberg, arbetsmarknadsnämndens ordförande.

– Vi fortsätter att göra allt vi kan för att stötta våra elever både i fjärr- och distansundervisningen och när det blir aktuellt med en återgång till undervisning på plats, säger Maria Norrby, arbetsmarknadsdirektör.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>