Östra Grevie folkhögskola håller digitalt Öppet hus 27 mars

Till följd av coronavirusets spridning i Sverige är Öppet hus på Östra Grevie folkhögskola inställt år, men ersätts av ett alldeles nytt grepp – digitalt Öppet hus.

Östra Grevie folkhögskola håller digitalt Öppet hus 27 mars 1– Det är första gången i Östra Grevies historia som vi ställer in Öppet hus vilket såklart känns väldigt tråkigt, säger rektor Susanne Andersson. Men det är en självklarhet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och vi bestämde oss snabbt för att se detta som en möjlighet att testa något nytt istället för att deppa.

Som ett resultat av detta presenterar vi nu Digitalt Öppet hus! Digitalt öppet hus går av stapeln fredag 27 mars, och syftar till att ge alla möjlighet att få svar på sina frågor om Östra Grevie folkhögskola. Men redan nu kan framtida kursdeltagare ställa sin frågor om våra utbildningar och skolan på ett facebookevent och på vår instagram.

Vi uppmuntrar alla att skicka in sina frågor till oss via instagram, facebook eller mejl! Detta kan du göra under hela veckan, och under fredagen publicerar vi svaren. Lärarna kommer att synas i sociala medier där de presenterar sina utbildningar och svarar på frågor under dagen, och vi publicerar såklart också allt på hemsidan.