Hem EVENT Östra Grevie folkhögskola håller digitalt Öppet hus 27 mars

Östra Grevie folkhögskola håller digitalt Öppet hus 27 mars

Publicerat av: Redaktionen

Till följd av coronavirusets spridning i Sverige är Öppet hus på Östra Grevie folkhögskola inställt år, men ersätts av ett alldeles nytt grepp – digitalt Öppet hus.

– Det är första gången i Östra Grevies historia som vi ställer in Öppet hus vilket såklart känns väldigt tråkigt, säger rektor Susanne Andersson.

Östra Grevie folkhögskola håller digitalt Öppet hus 27 mars

Men det är en självklarhet att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och vi bestämde oss snabbt för att se detta som en möjlighet att testa något nytt istället för att deppa.

Som ett resultat av detta presenterar vi nu Digitalt Öppet hus! Digitalt öppet hus går av stapeln fredag 27 mars, och syftar till att ge alla möjlighet att få svar på sina frågor om Östra Grevie folkhögskola.

Men redan nu kan framtida kursdeltagare ställa sin frågor om våra utbildningar och skolan på ett facebookevent och på vår instagram.

Vi uppmuntrar alla att skicka in sina frågor till oss via instagram, facebook eller mejl! Detta kan du göra under hela veckan, och under fredagen publicerar vi svaren. Lärarna kommer att synas i sociala medier där de presenterar sina utbildningar och svarar på frågor under dagen, och vi publicerar såklart också allt på hemsidan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>