Polyglutt/Polylino och Ugglo ihop sina påsar
Hem NYHETER Polyglutt/Polylino och Ugglo slår ihop sina påsar

Polyglutt/Polylino och Ugglo slår ihop sina påsar

Publicerat av: Redaktionen

Efter att som konkurrenter tillsammans byggt upp e-boksmarknaden för svenska förskolor och skolor så slår Polyglutt/Polylino och Ugglo ihop sina påsar för att skapa ännu starkare tjänster framöver. Ugglo blir därmed en del av ILT-familjen.

Polyglutt är sedan start marknadsledande och används av c:a 70% av svenska förskolor. Skolversionen Polylino skola är nyare och växer starkt. Ugglo har hela tiden utmanat och satt tydliga spår i marknaden med innovativa lösningar och en stark marknadsnärvaro. Genom att nu gå samman kommer energin från två innovativa företag leda till ett ännu starkare kunderbjudande.Polyglutt/Polylino och Ugglo ihop sina påsar

Över tid kommer sammanslagning innebära att de två teknik-plattformarna migreras till en, dvs en tjänst för förskola och en för skola. Men det är en process som kommer få ta lite tid. Ganska fort kommer dock synergier i form av ett utökat sortiment finnas i Polyglutt och Polylino skola.

Denna sammanslagning stärker oss båda och kommer skapa ett starkare erbjudande till våra gemensamma kunder, och därmed ännu mer främja svenska elevers läsutveckling”, säger Jakob Skogholm, VD på ILT Inläsningstjänst.

Nils Ohlsén, VD på Ugglo kommenterar sammanslagningen genom att säga “Tre år med Ugglo har rusat förbi. Vi vill tacka våra kunder för tiden som varit och är glada över att tillsammans med ILT kunna ge ett ännu bättre erbjudande framgent.”

Vid sammanslagningen går Ugglos grundare in som delägare i ILT Inläsningstjänst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>