Hem NYHETER ”After school”-aktiviteter är populärt bland eleverna på Erlaskolan Södra.

”After school”-aktiviteter är populärt bland eleverna på Erlaskolan Södra.

Publicerat av: Redaktionen

Erlaskolan Södra har sedan en tid tillbaka arrangerat ”after-school”-aktiviteter för eleverna.

Det som har varit mest populärt från start har varit fotboll.

"After school"-aktiviteter är populärt bland eleverna på Erlaskolan Södra.

Aktiviteterna görs i idrottshallen på grund av att fotbollen och de fysiska aktiviteterna är de mest populära. Tanken är att även erbjuda aktiviteter i musiksalen, cafét och biblioteket i framtiden.

-Vi gör detta för att erbjuda eleverna en meningsfull aktivitet och ett meningsfullt sammanhang med bra förebilder att vistas bland efter skolan. Många har inte så mycket att göra när de kommer hem efter skolan på dagarna. De får också knyta starkare band till andra elever på skolan oavsett årskurs, säger Christina Thorselius, lärare för årskurs 7, på Erlaskolan Södra.

-Barnens feedback har bara varit positiv och de har önskat att utöka ”after-school” till fler dagar och längre tid, avslutar hon.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>