Hem EVENT SETT arrangeras den 14-16 april 2021

SETT arrangeras den 14-16 april 2021

Publicerat av: Redaktionen

Vi i teamet bakom SETT har genomfört många samtal och undersökningar de senaste veckorna för att säkerställa att vi tillsammans utvecklar mötesplatsen i den riktning vi vill.

Efter att ha lyssnat på er, utvärderat olika scenarier och genomfört omvärldsbevakningar har vi fattat beslutet att arrangera SETT den 14-16 april 2021.

SETT arrangeras den 14-16 april 2021

Er genomförda bokning med villkor, monterplacering och betalning kvarstår och flyttas med till det nya datumet.

Vi ser att det finns ett stort behov från besökare att mötas på något sätt under denna pågående situation. Både för att dra lärdom av varandra och få ytterligare kunskap kring plattformar, verktyg och förändringar i samband med distansundervisning och den nya vardagen i skolan.

Under hösten 2020 kommer vi att genomföra en digital aktivitet som ett komplement till mötesplatsen. Om du tycker att detta låter intressant och har idéer kring detta får du gärna höra av dig till oss.

Med tanke på rådande situation är vi i teamet korttidspermitterade, så hoppas på förståelse om att våra svar kan dröja något längre.

Ta hand om dig, så hörs vi snart igen!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>