Hem EVENT Skolans utmaningar diskuteras av lärare i rundabordssamtal på SETT

Skolans utmaningar diskuteras av lärare i rundabordssamtal på SETT

Publicerat av: Redaktionen

Det talas på många håll om vikten att höja yrkesstatusen för lärare, om en hög arbetsbelastning och bristande likvärdighet.

Men lyssnar man på lärarna?

Skolans utmaningar diskuteras av lärare i rundabordssamtal på SETTDärför bjuder SETT och Lärarförbundet in politiker till att lyssna på lärarna vid ett rundabordssamtal den 3 maj på Kistamässan där ovanstående ämnen kommer att diskuteras, och hur de kan lösas gemensamt. Nu är det Bottom Up!

Den 3 maj på SETT kommer Lärarförbundets ordförande Johanna Jaara Åstrand leda ett rundabordssamtal mellan lärare från förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola.

Samtalet kommer att behandla ämnen som t ex likvärdighet, arbetsbelastning och status, allt inriktat på vad som måste åtgärdas idag för att skolan ska kunna bli den fantastiska skola och arbetsplats vi alla vill att den ska vara. Politiker på nationell och lokal nivå är inbjudna att lyssna och ställa frågor.

Medverkande lärare i samtalet är:
Peter Habbe, gymnasielärare, Nacka,
Mikael Bruer, lärare grundskola 7-9, Växjö
Ellinor Lundsten lärare grundskola 1-3, Järfälla
Mikael Andersson, lärare i fritidshem, Helsingborg
Jonas Monsén, specialpedagog gymnasiesärskola, Stockholm
Martina Lundström, förskollärare, Piteå
Carina Byström, grundskola 4-9, Stockholm

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>