Skolon tilldelas kontrakt i norsk upphandling för Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommun
Hem KOMMUNER Skolon AB tilldelas kontrakt i norsk upphandling för Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommun

Skolon AB tilldelas kontrakt i norsk upphandling för Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommun

Publicerat av: Redaktionen

Skolon AB (publ) har idag meddelats tilldelningsbeslut i en upphandling genomförd av norska Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommun.

Tilldelningen i upphandlingen innebär att de fyra kommunernas skolor kommer att använda Skolonplattformen för åtkomst till och inköp av digitala läromedel och skolverktyg.

Avtalet omfattar 36 000 användarlicenser för lärare och elever i Skolonplattformen, samt möjligheten att via Skolonplattformen göra inköp av digitala läromedel och skolverktyg för Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommuns skolor inom grundskolan.

Skolon tilldelas kontrakt i norsk upphandling för Stavanger, Sandnes, Sola och Randaberg kommunKunden har i upphandlingen bedömt totalvolymen i avtalet avseende licensinköp för Skolonplattformen samt inköp av digitala läromedel och skolverktyg till cirka 20 mkr norska kronor årligen. Inga volymer avseende inköpsdelen garanteras. Avtalet är bolagets största sett till volym hittills på den norska marknaden, och bedöms kunna ha en positiv omsättningspåverkan.

Avtalsstart är omgående och avtalet sträcker sig över 2 år med upp till 1 + 1 års förlängning, d.v.s. totalt maximalt 4 år.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>