Hem APPAR Skolon och Sanoma Utbildning inleder samarbete som förenklar användningen av digitala läromedel

Skolon och Sanoma Utbildning inleder samarbete som förenklar användningen av digitala läromedel

Publicerat av: Redaktionen

Samarbetet mellan Skolon och Sanoma Utbildning ger lärare och elever förenklad tillgång till hundratals kvalitativa digitala läromedel som är några av Sveriges mest populära.

– Vi sätter alltid användaren och dess upplevelse i fokus, så därför känns det väldigt roligt att vi nu kan ta steget att ge lärare och elever tillgång genom Skolon.

Det kommer innebära både enklare åtkomst och användande, men också helt nya funktioner som stärker våra digitala produkter, säger Christer Carlberg, marknads- och försäljningschef på Sanoma Utbildning.

Skolon och Sanoma Utbildning inleder samarbete som förenklar användningen av digitala läromedel

– Sanoma Utbildning har gjort en storsatsning på digitalt innehåll och vi vet att skolor och kommuner efterfrågar både deras läromedel och populära digitala verktyg som Lexia Provia och Bingel för att nämna några. För oss är det viktigast att digitalt lärande blir lättillgängligt och användbart för alla och nu får skolorna verkligen möjligheter att samla allt de behöver på en och samma plats, vilket kommer att spara tid i klassrummet, säger Oliver Lundgren, operativ chef på Skolon.

Sanoma Utbildnings digitala utbud kommer att finnas tillgängligt i Skolons bibliotek i höst.

– Skolons bibliotek ska hjälpa lärare att hitta de bästa och mest kvalitativa digitala läromedlen skapade för svenska skolan. Därför känns det extra roligt att vi nu kan välkomna Sanoma Utbildning, avslutar Oliver.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>