Tre edtechföretag nya medlemmar i branschorganisation
Hem TEKNIK Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare tre nya medlemmar

Swedish Edtech Industry välkomnar ytterligare tre nya medlemmar

Publicerat av: Redaktionen

Branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, välkomnar ytterligare tre nya medlemmar: Kullander AB, ImagiLabs och Academic Software.

I Swedish Edtech Industry:s nätverk samlas edtechföretag för att gemensam utvecklas och verka för innovation, tillväxt och att nyttiggöra teknologi för att möta våra samhällsutmaningar, där lärande och utbildning är nyckeln till det mesta.

“Sverige är ledande i att använda och utveckla den digitala teknologi som möjliggör och stärker det livslånga lärandet och oss som kunskapsnation”. Swedish Edtech:s vision 2024

Vår vision pekar på det livslånga lärandets betydelse för Sveriges konkurrenskraft. Edtech spelar en viktig roll för att tillgängliggöra lärande och effektivisera processer på alla nivåer för att klara vår samhällsutmaning, menar Jannie Jeppesen, vd för Swedish Edtech Industry.

– I Sverige har vi en unik mylla som våra edtechföretag vuxit fram ur, med trettio års erfarenhet av digitalisering av utbildning och lärande. Vi toppar listor över innovationsförmåga och svensk edtech kännetecknas av användarcentrerade tjänster med fokus på lärande, effektivitet och likvärdighet, vilket våra nya medlemmar också är goda exempel på, säger Jannie. Sverige är därför en intressant, men svår marknad att ta sig in på. Hög kvalitet och användning arbetar vi medvetet med att utveckla, bland annat genom vår nationella testarena, Swedish Edtest, som ger fina möjligheter att testa och utvärdera hur bra tjänsterna fungerar i den svenska skolan. Vi välkomnar våra nya medlemmar till vår community och testarena och ser fram emot att lära tillsammans.

”Kullander har varit IT-partner till flera skolor i åratal och försett lärare och elever med enhetshantering av Apples hårdvara med Jamf. På Edtechkartan når vi ut till många fler, i ett branschorgan som samlar de framstående inom den digitala skolvärlden.” Heiko Witte, Sales Executive

”Vi tror starkt på att digitala resurser som är utvecklade tillsammans med slutanvändarna skapar de bästa produkterna. Att undervisa inom programmering och kodning ska vara enkelt och framför allt roligt! Därför är beslutet att gå med i Swedish Edtech industry en självklarhet för oss på imagiLabs.” VD, Dora Palfi

Tre edtechföretag nya medlemmar i branschorganisation“Som ny aktör på den svenska marknaden är det en självklarhet att bli medlem i Swedish Edtech Industry. Branschorganisationer är ett utmärkt forum för kunskapsutbyte och nätverkande, och vi ser med spänning fram mot utvecklingen mot mer fokus på eftergymnasiala studier.” Pelle Olofsson, Business Development Manager Nordics, Academic Software

Swedish Edtech Industry bygger nätverk och samlar branschen kring olika frågor och områden för att utveckla kunskap och för erfarenhetsutbyte.

En framgångsfaktor för branscher som blivit Sveriges stoltheter är att man samarbetat och gemensamt delat kunskaper och erfarenheter, så kallade Value Networks. Vi bjuder bland annat in gäster från olika branscher, experter eller internationella marknader kring ämnen som kvalitativ tjänsteutveckling, affärsutveckling, export, marknadsföring, ledarskap, on-boarding och annan expertkunskap.

Academic Software – erbjuder en allt-i-ett-lösning, som ger personal, lärare och studenter tillgång till diverse avancerade och aktuella programvaror och digitala resurser.

ImagiLabs- bygger tekniska produkter och läromedel inom kodning och programmering och nu med nya plattformen imagi Edu.

Kullander-  It-partner med lösningar för både skola och företag. Enhetshantering, infrastruktur, säkerhet, support, utbildning osv.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>