Hem NYHETER Två startups medlemmar i branschorganisation för utbildningsteknologi

Två startups medlemmar i branschorganisation för utbildningsteknologi

Publicerat av: Redaktionen

Under coronakrisen har branschorganisationen Swedish Edtech Industry befunnit sig mitt i stormens öga och arbetat aktivt med att samordna branschens stöd för att hjälpa skolorna.

Nu har ytterligare två företag valt att ansluta till föreningen.

Swedish Edtech Industry startade så sent som i januari 2017 och samlar företag som levererar utbildningsteknologi till utbildningssektorn.

Två startups medlemmar i branschorganisation för utbildningsteknologi 2

Två startups blir nya medlemmar i branschorganisationen för utbildningsteknologi

Det är en förhållandevis ung bransch och föreningens ambition är att vara ett forum för samverkan där ökad kvalitet och effektivisering står i fokus, för att skapa värde för skolor, universitet och medlemmar.

Att intresset hos bolagen är så stort att gå med i branschorganisationen visar på behovet av att samarbeta i ett starkt ekosystem som delar kunskap och där vi kan arbeta branschövergripande med olika initiativ och förbättringsfrågor, något som blev extra tydligt under krisen, säger Jannie Jeppesen, vd på Swedish Edtech Industry.

Vår branschorganisation fortsätter att växa och den mångfald av små som stora, breda som nischade bolag är viktig för ett bra innovations- och utvecklingsklimat. Idag är vi glada att hälsa två nya medlemmar välkomna till vår branschorganisation.

. Vi är glada att nu fler företag vill vara med och bidra i vårt gemensamma ansvar, att få till ett väl fungerande digitalt ekosystem för utbildningssektorn, avslutar Jannie.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>