Hem SKOLNIVÅFÖRSKOLA Utbildningsminister Gustav Fridolin gästar SETT

Utbildningsminister Gustav Fridolin gästar SETT

Publicerat av: Redaktionen

Idag öppnas dörrarna till SETT, Skandinaviens största mötesplats för det moderna och innovativa lärandet.

SETT samlar lärare och skolledare från hela landet för tre dagar av kunskapsutveckling, diskussion och inspiration.

På plats medverkar utbildningsministern i samtal om demokratifrågor och regeringens förslag och politik för förskolan.

”Alla barn ska få en ärlig chans i skolan. Alla elever ska få den tid och det stöd de behöver av sina lärare. Det kräver att fler får brinna för, och stannar, i läraryrket.” Utbildningsminister Gustav Fridolin.

2018-04-13 13:45 – 14:15

Utbildningsminister Gustav Fridolin gästar SETT

Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Utbildningsminister Gustav Fridolin besöker SETT och berättar om regeringens förslag och politik för förskolan. Under 30 minuter kommer Gustav Fridolin tillsammans med moderator Matilda Westerman att föra ett samtal om förskolan, dess roll, vad regeringen gjort under den senaste mandatperioden och hur Gustav Fridolin ser på förskolans roll framöver. Vi utlovar raka frågor, korta svar och en och annan skåneanekdot.

2018-04-13 15:00 – 15:30
Det är ju valår! Vilket är skolans ansvar för att fostra våra elever till att bli goda demokrater? Och kan skolan förebygga att elever hamnar i (våldsbejakande) extremism?

I så fall hur? Vi diskuterar om skolans skyldigheter, varför skolans demokratiarbete är viktigt för samhällets utveckling och om regeringens idéer om framtiden.

Hela programmet finns här: www.settdagarna.se

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>