Välbesökt studentevent på Campus
Hem EFTER PLUGGET Välbesökt studentevent på Campus

Välbesökt studentevent på Campus

Publicerat av: Redaktionen

Ca 350 nya studenter och studerande på universitets- och högskoleutbildningar i Skellefteå var på plats på Start-Up-event på Campusområdet och fick ta del av erbjudanden, prova på, och få en bättre bild av både Campus och Skellefteå.

Träffa varandra och Studentcentrum. Lyssna på trevlig musik som Kulturföreningen Mullberget bjöd på från scenen.

-Vi vet att en bra studietid beror mycket på trivsel och stöd och hjälp när energin kniper och då finns vi här, säger Erika Svanborg Ekström som fanns på plats med det nystartade Studentcentrum för att prata om vilken stöd och hjälp man som student på Campus eller boende i Skellefteå och studerande på distans. Det var stort intresse bland de studenter som var på plats.

Stort intresse, fint väder och levande musik

Välbesökt studentevent på Campus

Campusparken fylldes av levande musik, aktivitet och studenter.

De drygt 20-talet utställare som fanns på plats under luncheventet erbjöds chansen att prova på olika sporter och aktiviteter, ta reda på mer om utbudet i Skellefteå, få koll på evenemang, restauranger, caféer, shopping men självklart även tips på fritidsaktiviteter hela året.

Här kunde studenterna även passa på att ställa frågor om boende, vad som händer i Skellefteå när det gäller karriärvägar, näringsliv och samhällsutveckling.

Vad man ska tänka på när det gäller sin ekonomi och hur man gör den obligatoriska tillfälliga eller mer permanenta adressändringen.

Solen gassade och med musikunderhållningen med Mullbergets förening som bjöd på från scenen blev det en perfekt inramning på eventet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>