Hem Nyheter Veldi öppnar ny industriskola i perfekt läge i Årstaberg den 1 januari

Veldi öppnar ny industriskola i perfekt läge i Årstaberg den 1 januari

Publicerat av: Redaktionen

Just nu är söktrycket mycket högt till Veldis helt nya skola och industriutbildning i Årstaberg, Stockholm.

Skolan slår upp portarna vid årsskiftet och satsningen kommer att lyfta industrin i regionen genom att vaska fram framtidens yrkesmedarbetare med den senaste kompetensen inom svetsning och CNC.

Veldi öppnar ny industriskola i perfekt läge i Årstaberg den 1 januari

– Vårt goda renommé och vår genuina förankring i branschen gör att du som elev får en tryggare resa till ett jobb.

Vi arbetar också med många digitala verktyg för att du som studerar på ett enklare och roligare sätt ska kunna lära dig så mycket som möjligt under din tid hos oss, säger Roger Psajd, VD på Veldi Kompetens.

I den nya 1,5 år långa utbildningen ingår APL på något industriföretag och efter det väntar med största sannolikhet ett jobb.

Veldi Kompetens arbetar hårt för att 100% av eleverna ska komma ut på arbetsmarknaden. En viktig framgångsfaktor i det arbetet är det bemanningsföretag som Veldi också driver parallellt.

– Det gör att vi hela tiden har järnkoll på industrins behov av arbetskraft och APL. För att inte missa någon kan man även välja oss för stöd och matchningshjälp via Arbetsförmedlingen efter utbildningen, säger Roger Psajd.

Välkommen till Veldi Kompetens – tillsammans med oss kan du känna dig trygg med att få ett jobb efter utbildningen!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>