Hem Nyheter Vi stärker upp med virtuella klassrum

Vi stärker upp med virtuella klassrum

Publicerat av: Redaktionen

Vi fortsätter med våra utbildningar och har stärkt upp med möjlighet för dig att delta på distans med samma känsla som om du vore på plats.

På våra utbildningar kan du delta på distans med samma känsla som de som är på plats.

Vi stärker upp med virtuella klassrum

Vi har lokaler som är utrustade med kameror, mikrofoner, skärmar och högtalare för att kunna användas som digitalt klassrum.

Du kan delta i diskussioner, workshops och gruppövningar precis som om du vore i rummet.

Kompetensutvecklingen inom digitalisering kan bli viktigare än någonsin. Se alla våra utbildningar här.

Hyr våra virtuella klassrum

Är du intresserad av att hyra virtuella klassrum på vår konferensanläggning? Nu är F7 igång och kan hjälpa er med att erbjuda utbildningar, möten och konferenser online, med eller utan deltagare i klassrummet. Upplägget kan anpassas helt efter efter behov och önskemål.

F7 möten & konferens är våra egna lokaler och de flesta av våra utbildningar och aktiviteter genomförs här. Lokalerna ligger centralt belägna på Kungsholmen i Stockholm, 5-10 minuters promenad från Centralstationen. Vill ni hyra virtuella klassrum, konferenslokal eller mötesrum utrustade med teknik med möjlighet för deltagande på distans? Då är du välkommen att maila till info@flemingsju.se eller ringa 08-510 638 80.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>