Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DIGITAL TEKNIK I SKOLAN

2017-11-13 @ 08:00 - 2017-12-18 @ 17:00 CET

DIGITAL TEKNIK I SKOLAN 2

KURSINFORMATION

Our course help in-service teachers from Sweden and Norway to integrate new media and technologies into today’s K-12 learning environments. Digital teknik i skolan är en öppen fortutbildning som hjälper lärare att kunna använda och förstå digitala verktyg och medier. Vi utgår från klassrumsförsök i den praktiska verksamheten och utvecklar digital kompetens genom att utbyta erfarenheter och ta del av inspirationsmaterial kring hur digitala verktyg stödjer lärande. Många skolor har redan börjat sin digitala resa, men känner att det är svår att komma igång. Det kan även handla om att kollegialt hitta arbetssätt för att vidareutveckla er digitala didaktik.

FÖRVÄNTADE STUDIERESULTAT

  • Kunna använda och förstå digitala verktyg och medier i din roll som lärare.
  • Få ökad kunskap kring hur digitala verktyg stödjer lärande.
  • Utveckla kunskap kring hur undervisningen kan utformas med digital teknik.
  • Kollegialt arbeta med att hitta arbetssätt för att vidareutveckla er digitala didaktik.

 

Målgrupp: Onlinekursen riktar sig till verksamma lärare inom skolan i Sverige och Norge, som vill utveckla sin digitala kompetens.

Onlinekursen: erbjuds av Digital teknik i skolan och HP Skola.

DIGITAL TEKNIK I SKOLAN 3

Detaljer

Start:
2017-11-13 @ 08:00 CET
Slutar:
2017-12-18 @ 17:00 CET
Evenemang Taggar:
, , , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>