Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2019

2019-02-09 @ 09:30 - 17:00 CET

Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2019 2

Haninge kommun kommer att stå värd för den internationella skolkonferensen researchED den 9 februari 2019.

Det är för tredje året i rad som Haninge får äran att vara arrangör.

På researchED medverkar både nationella och internationella talare. Inbjudna är lärare, skolledare och andra som är intresserade av skolutveckling från hela Sverige och andra länder. Temat är som alltid att utveckla undervisning. Värdefulla diskussioner om skolans framtid utlovas.

– Vi är jätteglada över att vi återigen fått förtroendet att leda denna internationella konferens. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att ämnena lockar till samtal. Det är också hedrande att så många vill komma hit och medverka. Genom researchED kan vi lyfta fram vårt pedagogiska arbete och samtidigt lära av andra, säger Eva Hartell, projektledare.

Som vanligt är talarlistan imponerande. Några av föreläsarna är Åsa Hirsch, Per Kornhall, Alli Klapp-Lekholm, Alex Quigley och Paul Kirshner.

Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2019 3

Detaljer

Datum:
2019-02-09
Tid:
09:30 - 17:00 CET
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>