Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirerande kväll om visuella effekter på Curiosum

2021-10-15 @ 16:00 - 20:00 CEST

Inspirerande kväll om visuella effekter på Curiosum

Välkommen till en kväll på Curiosum med inspirationsföreläsningar om visuella effekter inom dataspel, film och industrin!

Möt framstående forskare och entreprenörer som berättar om hur visuella effekter skapas och används – nu och i framtiden.

Med Epic Games, Electronic Arts, Algoryx, Brain Stimulation, Humlab och Curiosum. Eventet är kostnadsfritt och kommer även att livesändas. Platserna släpps den 1 oktober på Curiosums webb och måste förbokas. Presentationerna hålls delvis på engelska och passar för alla intresserade från 15 år och uppåt.

 

Inspirerande kväll om visuella effekter på Curiosum

Illustrator: Måns Larsson, Christian Södergren

läs mer

Eventet är en aktivitet inom Digitalidag, en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. I år medverkar Curiosum i samarbete med fyra andra science center inom Wisdome.          

Curiosum är ett science center i Umeå som drivs av Umeå universitet

Detaljer

Datum:
2021-10-15
Tid:
16:00 - 20:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>