Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats

2016-11-21 - 2016-11-22

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats 1

Internetdagarna är Sveriges viktigaste mötesplats för alla som jobbar med internet. I november 2016 samlas vi för 17:e året i rad för att inspireras, lära och nätverka.

På Internetdagarna möts människorna som formar internet i dag och i framtiden. Under två dagar går mer än ett dussin olika evenemang av stapeln samtidigt. Som besökare bokar du det evenemang som intresserar dig mest och följer det under en hel dag.

På Internetdagarna anordnas ett flertal olika evenemang. Som besökare anmäler du dig till det evenemang som intresserar dig mest och följer det en hel dag. På morgon och eftermiddag tar evenemangen paus och du har möjlighet att gå och se årets keynote-talare. Både 21:a och 22:a har vi gemensam lunch, fika och kvällsmingel för alla deltagare.

  1. Keynote
  2. Evenemangen börjar
  3. Lunch
  4. Keynote
  5. Evenemangen fortsätter
  6. Fest

Vart: Stockholm Waterfront Congress

När: 21-22:a November

Välkommen!!!

th85LGXAZD

Details

Start:
2016-11-21
End:
2016-11-22
Event Category:
Event Tags:

Venue

Waterfront Congress
Nils Ericsons Plan 4
Stockholm, Sweden
+ Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>