Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lärargalan den 10 oktober 2022

2022-10-10

Lärargalan den 10 oktober 2022

Snart släpps biljetterna till Lärargalan och Kunskapsseminariet.

Över 45 000 elever har under våren nominerat sina favoritlärare och den 10 oktober är landets nominerade lärare varmt välkomna till en av årets viktigaste galor – Lärargalan 2022!

Syftet med galan är att med kunskapsglädje i fokus hylla lärare och läraryrket.

Det kommer under kvällen att delas ut ett flertal lärarpriser, inom olika kategorier. Kvällen bjuder även på dryck, mingelmat, inspirerande tal samt lärorika och underhållande inslag från scenen.

I samband med galafestligheterna anordnar Lärargalan ett kunskapsseminarium med temat “Mår du bra så lär du dig bättre – Psykisk ohälsa bland barn och ungdomar”.

Inbjudan till årets nominerade skickas inom två veckor.

Kom gratis till Lärargalan genom att bidra till det kollegiala lärandet!

Du kommer att kunna boka en gratis biljett om du vill bidra till ett mer digitalt kollegialt lärande genom den kostnadsfria plattformen: MasterTeachers.se. När du har skapat en profil och laddat upp material skickas en länk där du gratis kan anmäla dig till Lärargalan 2022.

Lärargalan vill påminna Sverige om vilket fantastiskt jobb våra lärare gör dagligen.

Genom Lärargalan synliggör vi det viktiga arbete som alla landets lärare gör samt lyfter fram alla framgångar inom skolan, och detta genom att eleverna får vara med och påverka och tycka till.

Stiftelsen Lärargalan verkar för att stärka lärarkåren och är en resurs för landets lärare genom fortbildning, nätverksträffar, opinionsbildning, kontakt med landets elever och anknytningar till näringslivet.

Årets aktiviteter

Många förknippar oss med våra priser och vår galakväll. Vi är mer än så! Vår verksamhet jobbar året runt med att stötta skickliga lärare och sprida dessas kunskaper. Genom vårt engagemang vill vi inspirera och sprida kunskap för att ge lärarna de bästa resurserna att skapa en utbildning i världsklass.

Årets galakväll äger rum den 10 oktober på Konserthuset. Inbjudan och biljettköp kommer inom snar framtid.

Detaljer

Datum:
2022-10-10
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Lärargalan
Sweden + Google Map

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>