Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Logga in i framtiden!

2021-03-11

tnz1byj5ofcowfiri2pe 1 002

11 mars slår vi på stort och bjuder in kunder, branschkollegor och andra nyfikna till en storslagen helt kostnadsfri digital eftermiddagskonferens där vi vill krydda allvar och seriositet i viktiga ämnen med lite glitter och glädje.

Digitalisering, säker åtkomst, AI, identifiering i tjänsten – live från Uppsala Konsert & Kongress

Lyssna, inspireras och delta!

Om du berörs av digitalisering, IT-säkerhet, identifiering och säker åtkomst i privat såväl som offentlig verksamhet bör du inte missa vårens både viktiga och roliga event 11 mars, klockan 13-17. Då sänder vi live från Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala där vi tillsammans får chansen att inspireras, reflektera, roas, framtidsspana och utbildas i webbinarier, föreläsningar och debatt. William Blomquist håller i trådarna tillsammans med sin nya sidekick Babsan som kanske ställer frågorna som du egentligen kanske skulle vilja fråga …

Se och hör Babsan själv berätta om hur hon ser på dagen här!

Delta i hela eller valda delar

Du är förstås hjärtligt välkommen att delta hela konferensen, eller så kan du senare välja vilka ämnen som inspirerar dig lite extra och delta enbart i dessa. De som håller ett öga på hela eventet kan vinna ett fint pris. Information om tider för de olika programpunkterna kommer när det närmar sig mer.

Överraskning på posten

Eftersom vi inte kan bjuda på kaffe och kaka på plats i ståtliga Uppsala Konsert & Kongress vilket vi förstås mest av allt önskat oss, kommer de första som anmäler sig få en – om än liten – överraskning skickad till sig. (Så långt lagret räcker.) Det kommer också att ges chans till att tävla om en Ipone12.

Lite ur programmet

  • Framtiden är redan här! Stefan Fölster föreläser
  • Säker åtkomst – vad krävs av vårdgivare och deras systemleverantörer och vad händer framåt?
  • Identifiering i tjänsten – vilka alternativ finns och vad säger reglerna och hur löser andra frågan?
  • Hur ser framtiden ut för Freja eID och andra e-legitimationer?
  • Babsan ställer frågorna du vill ställa men kanske inte vågar …
  • … och mycket mer – programmet uppdateras löpande

Nationella e-hälsodagen 2018

Detaljer

Datum:
2021-03-11
Evenemang Taggar:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>