Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lösningar för offentlig sektor 2022

2022-02-01 - 2022-02-02

Lösningar för offentlig sektor

SVERIGES STÖRSTA OCH ENDA HELTÄCKANDE MÄSSA OCH KONFERENS FÖR ALLA SOM ARBETAR INOM OFFENTLIG SEKTOR.

Den 1-2 februari 2022 förvandlar vi Kistamässan, Stockholm, till en plats där lösningar hittas, verksamheter utvecklas och inspiration förmedlas.

Lösningar för Offentlig Sektor 2022 är Sveriges största och mest kompletta mässa för dig som arbetar inom offentlig sektor. Här möter du +150 utställare och kan helt kostnadsfritt ta del av innovativa nyheter 100-tals seminarier, aktiviteter, mingel, nätverkande och mycket mer – Gratis kompetensutveckling när den är som bäst. Registreringen är öppen – se till att boka din kostnadsfria mässbiljett idag!
Du kan dessutom ta del av en förstklassig konferens och lyssna till +200 talare  från Sveriges vassaste talaruppställning – hela eliten är på plats. Ett måste för dig som vill inspireras, utvecklas och fördjupa dig i din yrkesroll och i din verksamhet. Lösningar för Offentlig Sektor 2022 är den självklara mötesplatsen för dig som arbetar inom offentlig sektor. Tillsammans blir vi ännu bättre!
Lösningar för offentlig sektor 2022 2  

Detaljer

Start:
2022-02-01
Slutar:
2022-02-02
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>