Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

SETT 2015 Malmö

2015-10-27 - 2015-10-28

SETT 2015 Malmö 1

SETT expanderar och lanserar succémässan även i Malmö

Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet, SETT expanderar nu sin verksamhet till Malmö för att möta den ökade efterfrågan i Sydsverige. Sedan starten för tre år sedan har mässan ökat med 40 procent sett till antal utställare och har nästan dubblerat antalet besökare från premiäråret till 2014-års mässa. SETT SYD kommer att arrangeras den 27-28 oktober 2015 på MalmöMässan.

Det händer extremt mycket kring modern skolutveckling i de södra delarna av Sverige men det har saknats en tydlig högkvalitativ arena där pedagoger kan mötas och dela erfarenheter med varandra. SETT Syd kommer bli en viktig mötesplats för de kommuner som vill positionera sig genom att ta höjd i sitt strukturerade kvalitetsarbete och utveckla det moderna lärandet, säger Fredrik Svensson VD RAU och grundare av SETT.

– Det kollegiala lärandet, ett formativt förhållningssätt, en aktiv och tillåtande dela-kultur och en målmedveten utveckling av de digitala möjligheterna i lärandet står i fokus för skolutvecklingen i Simrishamns kommun. Ett aktivt deltagande i SETT SYD öppnar upp ett kollegialt lärande i ett ännu större perspektiv – en möjlighet att mötas, inspireras, fascineras och kanske också provoceras, säger Bo Kristofferson barn- och Utbildningschef Simrishamn. 

Detaljer

Start:
2015-10-27
Slutar:
2015-10-28
Webbplats:
http://www.settsyd.se/?notmobile

Arrangör

SETT 2015 Malmö
Telefon
08-506 650 00
E-post
info@artexis.se
Visa Arrangör-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>