Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SETT 2019, 9-11 april på Kistamässan

2019-04-09 - 2019-04-11

SETT 2019, 9-11 april på Kistamässan 1

Något annorlunda händer på SETT 2019…

och du lär inte bli besviken!

Vi lägger ned ett stort arbete på att hitta guldkornen bakom kulisserna, alla skickliga lärare, förskollärare, pedagoger och skolledare som vill och kan dela med sig av sina best-practice och mest bevarade hemligheter.

En gemensam utmaning för pedagoger och lärare är att skapa motivation hos unga och elever, varför ska en lära sig? För lära sig måste man, hela livet, lära om, lära nytt och lära av. Lära sig om allt från det sociala samspelet, till avancerade multiplikationer i matematik eller språk eller att skapa konstverk.

Allt för att du på kommande SETT ska kunna ta del av dina branschkollegors erfarenheter, få med dig ny kunskap och energi att sprida vidare till dina elever samt hitta nya lösningar att prova i just ditt klassrum!

Details

Start:
2019-04-09
End:
2019-04-11
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Kistamässan

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>