Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Upptäck Vocalise: En röstträningsapp för musiklärare och sångare

2023-05-19 @ 11:00 CEST

Lär dig mer om röstträningsappen Vocalise i en kort informativ webinarium:

Lär dig mer om röstträningsappen Vocalise i en kort informativ webinarium:

Rösten är ett unikt instrument där kropp och sinne möts, och Vocalise tar hänsyn till denna komplexitet genom att erbjuda ett holistiskt träningsprogram som använder en tvärvetenskaplig metod för röstträning. Alla övningar är vetenskapligt förankrade för att säkerställa högkvalitativ undervisning, samtidigt som appen är användarvänlig.

Vocalise erbjuder enkla fysiska övningar, speciellt utformade för sångare, som fokuserar på hållning, flexibilitet och kondition. Appen innehåller även mindful sångträning som fokuserar på hälsosam röstfunktion och kroppsmedvetenhet med specialkomponerade ackompanjerade sångövningar.

Appen är utvecklad av Esther von Schoenberg, en erfaren operasångerska, sångcoach och körledare, tillsammans med ett team av fysioterapeuter, logoped, kompositör och musiker. Vocalise är fylld med dagliga och veckovisa övningar som hjälper dig att träna effektivt, stödja din röst från grunden och skapa hälsosamma röstvanor.

Upptäck Vocalise: En röstträningsapp för musiklärare och sångare 2

Details

Date:
2023-05-19
Time:
11:00 CEST
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

Stockholm

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>