Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen på TiS teknikkonferens 22 september i Kalmar

2016-09-22 @ 08:00 - 17:00 CEST

Välkommen på TiS teknikkonferens 22 september i Kalmar 1

Välkommen på teknikkonferens i höst! 

Sedan några år arrangerar CETIS regionala konferenser återkommande på olika orter i Sverige. De har två syften. För det första ska den ge möjlighet för fler inom en region att ta del av några av teman från den nationella konferensen. För det andra ger det möjlighet att samla och presentera intressanta och viktiga projekt inom den egna regionen. De senaste regionala konferenserna anordnades 2014.

Kom som deltagare, idéutställare eller företagsutställare. Välkommen till en heldag som vänder sig till lärare, skolledare och övrig personal, som är engagerade i teknikundervisning i förskola, grundsärskola, grundskola och gymnasieskola.

Arrangörer är Centrum för tekniken i skolan (CETIS) vid Linköpings universitet i samarbete Skolverket, Linnéuniversitetet, Mälardalens högskola Eskilstuna Västerås, Mälardalens kompetenscentrum för lärande, Luleå tekniska universitet, Teknikens hus, KTH och Högskolan i Gävle.

Arbetsformerna är föreläsningar, seminarier, workshops, idéutställningar av verksamma lärare samt företagsutställningar.

Ort Konferensdatum Senaste anmälningsdatum
till den lägre avgiften
Kalmar 22 september 29 augusti
Västerås 29 september 29 augusti
Luleå 6 oktober 5 september
Stockholm 19 oktober 15 september
Gävle 31 oktober 26 september

Mer information om anmälan etc: http://www.liu.se/cetis/konferenser/regionala_kon.shtml

Program Västerås 29 september.

Detaljer

Datum:
2016-09-22
Tid:
08:00 - 17:00 CEST
Evenemang Taggar:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>