Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

VÄLKOMMEN TILL BETT 2017 – tillsammans med Caperio

2017-01-24 - 2017-01-28

VÄLKOMMEN TILL BETT 2017 - tillsammans med Caperio 1

För femte året i rad har vi nöjet att välkomna skolledare och pedagoger till London och BETT.

Ett tillfälle då du får möjlighet att ta del av den senaste forskningen, de bästa exemplen och de främsta inspiratörerna inom området skola. Caperio har, precis som vanligt, lyckats att skapa ett utbud av föreläsare som ligger i framkant inom sina respektive områden.

Årets resa erbjuder en särskilt spännande mix av forskning, praktik och inspiration, något som blivit ett kännetecken för våra BETT-resor. Vår målsättning är att du som följer med oss till BETT ska inspireras till att göra en förändring med det goda lärandet i fokus, få redskap och vetskap om hur det går till i praktiken och möta forskare som ger svar på varför vi ska förändra våra förhållningssätt och metoder.

För att vara säkra på att bibehålla den höga kvaliteten och möjligheten att ha tid med personliga möten på plats i London har vi, trots den stora efterfrågan, valt att begränsa antalet platser.

TIDEN: BETT-arrangemang 24 – 28 januari 2017

Först till kvarn!

ladda-ned-1

Detaljer

Start:
2017-01-24
Slutar:
2017-01-28
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

ExCeL London
1 Western Gateway,
LONDON, E16 1XL Storbritannien (Förenade kungariket Storbritannien)
+ Google Map
Telefon
0203 033 2500
Visa Plats-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>