Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Välkommen till Utställningen Unga Forskare!

2023-03-27 - 2023-03-29

Utställningen Unga Forskare

Utställningen Unga Forskare, SM i forskning, är Sveriges största vetenskapsmässa och tävling för gymnasieprojekt inom naturvetenskap, teknik och matematik.

Det är en möjlighet för DIG att lyckas bättre med ditt projekt och en chans att nå ett steg längre.

Alla projekt med koppling till våra ämnen är välkomna att delta!

Letar du projektidéer eller inspiration och stöd till ditt projekt? Besök digitala finalutställningen 2023 och se vad andra elever gjort och hur de gått tillväga. Utställningen öppnar 27 mars och är öppen hela året. Under finaldagarna 27-29 mars kan du ställa frågor till finalisterna.

Boka in skolbesök! Gör en intresseanmälan via detta formulär för att få besök till din klass av en skolambassadör som berättar mer om Utställningen Unga Forskare.

Digitala finalutställningen 2022

 

Detaljer

Start:
2023-03-27
Slutar:
2023-03-29
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>