Hem Partnerzone

Partnerzone

Publicerat av: Redaktionen

UTFORMADE FÖR ATT ÅSTADKOMMA MER

Ibland behövs det bara några små justeringar eller tillägg i en installation för att göra lärande smidigt och roligt för alla elever. Oavsett ålder, inlärningssätt och plats. De rätta lösningarna bryter barriärer och ger eleverna möjlighet att samarbeta utan distraktioner och ser till att givande utbildningsupplevelser alltid är inom räckhåll.

DERAS VÄRLD -DERAS RÖST

Logitech-lösningar ger elever makten att lära sig och hitta sina röster genom att ge deras kunskap, minne och prestationer ett lyft. Stortänkare, ritare, antecknare, lyssnare och presentatörer kan alla hitta lösningarna och inlärningsmetoderna som gör deras värld bättre. 

ÖPPNA UPP DERAS VÄRLD

En elevs värld öppnas när de har möjligheten att lära sig utan gränser, uttrycka sig och göra det bästa av deras unika inlärningsstil. Till och med enkla verktyg som en mus till ett externt tangentbord kan ha stor effekt på inlärningsupplevelsen.

LÖSNINGAR SOM GÖR ATT ELEVERNA LYCKAS

När elever lär sig hemifrån, säkerställer en mus, ett externt tangentbord och ett headset till en bärbar dator att de kan navigera, kommunicera och fokusera effektivt.

Med en mus kan elever rulla på långa webbsidor eller navigera i detaljerade program med mer kontroll.

Ett externt tangentbord gör att den bärbara datorn kan placeras minst 50 cm från ansiktet och i ögonhöjd vilket förhindrar onödig anspänning för ögonen. 

Ge eleverna ett brusreducerande headset för att sålla bort distraherande syskon, husdjur och till och med föräldrar.

En extern webbkamera gör att eleverna kan se och synas tydligt av lärare och klasskamrater på andra platser. De kan till och med flytta kameran för att visa upp olika arbeten.

Elever lär sig bäst när de kan uttrycka idéer på sina egna sätt. Låt dem välja hur de vill jobba och interagera med inlärningsmaterial. 

Ett iPad-tangentbordsfodral med flera användarlägen och vinkelflexibilitet gör att eleverna kan använda deras iPad-enheter på flera sätt beroende på tillfälle.

Med Crayon läggs valet bokstavligen i elevernas händer och låter dem göra handskrivna anteckningar, rita, lösa matteproblem med mera. Ingen parkoppling behövs.

För utvärderingar i skolan ger ett sladdanslutet tangentbord den funktionalitet och säkerhet som behövs.

 

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>