Hem SKOLPARTNER

SKOLPARTNER

Publicerat av: Redaktionen
SKOLPARTNER 3

Vår vision är att skapa teknik som gör livet bättre för alla, överallt – varje person, varje organisation och varje samhälle runt jorden. Detta motiverar oss – inspirerar oss – att göra det vi gör. För att tillverka det vi tillverkar. För att uppfinna och för att återskapa. För att skapa upplevelser som överraskar. Vi kommer inte sluta att sträva framåt, eftersom du inte slutar att sträva framåt. Du återskapar hur du arbetar. Hur du spelar. Hur du bor. Med vår teknik kan du återskapa din egen värld.Detta är ditt kall. Det är ett nytt HP.

Datorer byggda för skolan. Utformade för inlärning.

Stimulera kreativitet, samarbete och kritiskt tänkande i blandade inlärningsmiljöer med mångsidiga verktyg som är utformade för dagens dynamiska och föränderliga akademiska miljöer.


Image result for nok.se

Förlaget Natur & Kultur
Är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati.

 


SKOLPARTNER 4

Commaxx är en värdeadderande IT distributör som erbjuder tekniska lösningar som möjliggör en ökad konkurrensförmåga och lönsamhet. Lösningarna levereras av ett starkt nätverk av auktoriserade återförsäljare med hög kompetens. 

Commaxx har en unik expertis rörande lösningar för virtualisering, säkerhet samt administration av infrastruktur, och är distributör för starka varumärken som Citrix, WatchGuard, Forcepoint, Arcserve, Kaspersky, Igel, Exagrid, Ivanti m.m. Commax-koncernen etablerades 1992 i Norge, och har varit distributör för Citrix sedan 1996 och har vunnit en mängd prestigefyllda utmärkelser för sitt arbete som distributör. Företaget startade sin verksamhet i Sverige och Danmark 2010.

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>