Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Den ledande mötesplatsen inom innovativt och livslångt lärande

2023-04-18 - 2023-04-20

Den ledande mötesplatsen inom innovativt och livslångt lärande

18-20 april 2023 ses vi på Kistamässan

På SETT lyfter vi kraften i den formella utbildningen som en viktig utgångspunkt i det livslånga lärandet.

Ny teknik och omvärldens snabba förändringstakt ställer krav på ständig anpassning och innebär nya möjligheter för både skolledare, lärare och elever.

Om vi redan i förskola och skola lägger grunden för en positiv syn på lärande och stärker individens förmåga att lära om och lära nytt ges möjligheter att möta det behov som redan nu är tydligt efterfrågade på arbetsmarknaden. Hur skapar vi en lust till lärande i barngrupp och klassrum? Hur bygger vi och leder en lärande organisation? Och vilka förutsättningar och verktyg krävs för att det ska fungera i praktiken?

Säkra din plats till SETT 18-20 april

En stor nyhet för SETT 2023 är att biljetten är flexibel, vilket innebär att den gäller alla dagar och ni kan komma och gå som ni vill. Priset motsvarar kostnaden för endagsbiljett 2022.

Kvällsöppet
I år har vi även extra kvällsöppet 19 april och din biljett gäller även under denna tid.

Olika biljettyper
Vi har olika biljettyper för olika mål och behov. Via knappen nedan kan du läsa mer om de olika biljetterna samt vad de inkluderar.

Den ledande mötesplatsen inom innovativt och livslångt lärande 2

Detaljer

Start:
2023-04-18
Slutar:
2023-04-20
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>