Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Skoljobbsmässan

2023-03-30 @ 12:00 - 18:00 CEST

Skoljobbsmässan

Vad brinner du för?

Vi brinner för din utveckling och möjligheter inom skolsektorn!

Arbetstagare och arbetsgivare möts och besökare kan på ett personligt och professionellt sätt få svar på frågor som är viktiga i valet av en ny arbetsgivare.

Detta är den perfekta mötesplatsen för dig som vill träffa din framtida arbetsgivare och säkra ett bra jobb. Under dagen har du möjligheten att träffa utställare från norr till söder som är nyfiken på just dig och din kompetens. Mässan är helt gratis och som besökare är du varmt välkommen på drop in under hela dagen. Lunchmöjligheter finns både på hotellet och restauranger i närheten.

Skoljobbsmässan 2

Detaljer

Datum:
2023-03-30
Tid:
12:00 - 18:00 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>