Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

All Digital Week sprider kunskap om den digitala världen

2018-03-19 - 2018-03-25

All Digital Week sprider kunskap om den digitala världen 2

Den 19–25 mars 2018 arrangeras All Digital Week, en europeisk kampanjvecka för ökad digital delaktighet. Välkommen att anmäla din organisation!

Under All Digital Week (tidigare Get online week) arrangerar myndigheter, bibliotek och privata organisationer aktiviteter med fokus på digital delaktighet. I Sverige koordineras kampanjen av Digidelnätverket, som Kungliga biblioteket (KB) är en del av.

Årets kampanjvecka har två teman:

  1. Bygga förtroende för teknik genom att utveckla kritiskt tänkande och mediekunskap. I det ingår att vara medveten om och bekämpa falska nyheter, hatiska budskap och missbruk av sociala medier.
  2. Utveckla ett livslångt lärande, för att förbättra de digitala färdigheterna i en föränderlig och alltmer digitalt orienterad ekonomi.

Anmäl din organisation till All Digital Week!

Vill du och din organisation delta?

Alla som vill bidra till ökad digital delaktighet är välkomna!

Det kostar ingenting att anmäla sig, men varje aktör bekostar själv sin egen aktivitet.

All Digital Week sprider kunskap om den digitala världen 3

 

Detaljer

Start:
2018-03-19
Slutar:
2018-03-25
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>