Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Nordiska skolledarkongressen 13-14 mars

2018-03-13 - 2018-03-14

Den 13-14 mars finns vi på Nordiska skolledarkongressen på Svenska Mässan i Göteborg.

Nordiska Skolledarkongressen – Alltid med ledarskap i fokus!
Nordiska Skolledarkongressen är en mötesplats som erbjuder kompetensutveckling, inspiration, nätverks- och affärsmöjligheter. Kongressen, som arrangeras vartannat år, vänder sig till rektorer, skolchefer, förskolechefer, skolpolitiker och andra med intresse av och ansvar för skolutveckling. Den startades 1997 och samlar numera över 1.500 deltagare från hela Norden.
Nordiska Skolledarkongressen arrangeras av Sveriges Skolledarförbund och Bok & Bibliotek.

Kongressprogrammet

Kongressprogrammet erbjuder fortbildning av hög kvalitet med ledarskapsfrågor i fokus. Nya rön och trender presenteras av forskare, politiker och andra ledare inom och utom skolans värld. På kongressen träffar du kollegor och utökar ditt nätverk – ett bra tillfälle att utbyta erfarenheter.

Utställning

I samband med kongressdagarna arrangeras även en utställning som visar produkter och tjänster inom skolområdet. Deltagarna ges goda möjligheter att besöka utställningen. Ett besök på kongressutställningen ger tillfälle att orientera sig och få ett samlat grepp om vad marknaden har att erbjuda.

Vem ställer ut på Nordiska Skolledarkongressen?

Kongressutställningen består av ett 60-tal utställande företag som visar allt som är av intresse för skolchefer. Utställande företag representerar allt från förlag, inredning, IT/data, fortbildning, litteratur/läromedel, media/kommunikation, myndigheter och organisationer.

Mer information om skolledarkongressen och program finns på
https://skolledarkongressen.se/

 

Detaljer

Börjar:
2018-03-13
Slutar:
2018-03-14
Evenemang Taggar:
,