Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

e-legitimationsdagarna 2020

2020-03-26 - 2020-03-27

e-legitimationsdagarna 2020 2

26-27 MARS – FOLKETS HUS – STOCKHOLM

ANMÄL DIG NU!

Den digitala transformationen förändrar samhället och därmed även den offentliga sektorn i grunden. Identiteten är lika viktig i det digitala samhället som i det fysiska. Via en digital identitet möjliggörs ett välfungerande utbyte mellan medborgare, tjänsteutövare och kommuner, landsting, myndigheter och även privata utförare av offentliga tjänster.

E-legitimering är med andra ord en nyckelförutsättning för att framgångsrikt kunna digitalisera Sverige. Under två dagar samlar vi ett brett nätverk av samverkanspartners och experter i ämnet, från såväl leverantörssidan som från det offentliga, för att synliggöra sammanhang kring digitaliseringen ur ett svenskt-, nordiskt-, europeiskt och globalt perspektiv.

FÖR DIG SOM DIGITALISERAR SVERIGE

Nu arrangeras e-legitimationsdagarna, för nionde året i rad, den 26-27 mars 2020. Konferensen är ett samarbete mellan privat och offentlig sektor med målet att utbilda och inspirera kring lösningar som skapar ett inkluderande och säkert digitalt samhälle.

Syftet med konferensen är att skapa en bred förståelse bland alla aktörer inom den offentliga sektorn om

  • Varför digital identitet, integritet och tillgänglighet är en förutsättning för en framgångsrik digitalisering.
  • Hur alla delar hänger ihop.
  • Vad man behöver göra för att lyckas.

e-legitimationsdagarna 2020 3

Detaljer

Start:
2020-03-26
Slutar:
2020-03-27
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
Webbplats:
https://www.trippus.net/elegitimationsdagarna_IMG

Plats

Folkets Hus
Barnhusgatan 12-14
Stockholm, 111 23 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>