Hem
Publicerat av:
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Efter sommaren är det dags för ett evenemang som du inte vill missa!

2023-08-30 @ 14:30 - 16:10 CEST

Efter sommaren är det dags för ett evenemang som du inte vill missa!

Vi inleder höstterminen med SETT Meet i Linköping där vi sätter fokus på AI i skolan. Markera den 30 augusti i din kalender och träffa kollegor på Goto 10 i Linköping. Du kan också delta via en livestream-länk som skickas strax innan eventet.

Internetstiftelsen och SETT har bjudit in ledande experter för att dela kunskap och insikter om hur AI förändrar skolmiljön. Lär dig av experterna och få svar på dina frågor!

Läs mer här och anmäl dig redan nu för att säkra din plats och få chansen att utbyta tankar om hur den senaste teknikutvecklingen kan användas i ditt klassrum!

Vi ses på SETT-Meet i Linköping!

När? 30 aug 2023, kl 14.30-16.10
Var? Hybridevent: Internetstiftelsens Goto 10 Linköping alt. digitalt
Pris? Kostnadsfritt – registrering via knapp nedan

Efter sommaren är det dags för ett evenemang som du inte vill missa! 2

Detaljer

Datum:
2023-08-30
Tid:
14:30 - 16:10 CEST
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>