Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Foxway Education Meet – Varje fredag t.o.m. 4 juni

2021-06-04 @ 15:00 - 16:00 CEST

Foxway Education Meet – Varje fredag t.o.m. 4 juni

Välkommen till samtalsarenan för skolsverige av skolsverige. Varje fredag under våren, kl. 15:00 – 16:00, så har du chansen ta del av aktuella och intressanta teman inom skola. Här får du träffa experter och nätverka med pedagoger och skolledare från hela Sverige. Låt oss nätverka och inspirera varandra.

För att vi tillsammans ska kunna dela aktiviteter och dokumentation kring träffarna – mellan, under och efter sändningen – så har vi skapat en Facebook grupp. Här kommer du att kunna interagera med andra deltagare och på sikt påverka vilka teman som du vill att vi diskuterar i framtiden. Syftet med gruppen är att hålla det professionella, kollegiala samtalet levande hela tiden. 

Varje nätverksträff kommer att vara på Zoom. Inför varje träff, så kommer Zoom-länken att delas i Facebook gruppen. Med andra ord, så kommer du att hitta allt i gruppen. 

Välkommen till Sveriges nya samtalsarena för skolsverige av skolsverige. Vi ser fram emot att få träffa dig.

Foxway Education Meet – Varje fredag t.o.m. 4 juni 1
Foxway Education Meet – Varje fredag t.o.m. 4 juni 3

Details

Date:
2021-06-04
Time:
15:00 - 16:00 CEST
Event Category:
Event Tags:

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>