Hem
Publicerat av:
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Google for Education Sweden: Fuel the future

2017-11-07 @ 10:00 - 2017-11-09 @ 14:30 CET

Google for Education Sweden: Fuel the future 2

Hur förbereder vi skolor på Skolverkets Vision 2022 och skolans digitalisering?

Sverige är ett digitaliserat land, där de allra flesta skolor idag använder sig av digitala verktyg i sin undervisning. Men används de digitala verktygen för att förbättra den pedagogiska verksamheten och elevernas inlärning på det allra bästa sättet? I centrum av programmet för Google for Educations Roadshow är Skolverkets riktlinjer om Vision 2022.

Skolverkets Vision 2022 innebär att

  • Alla elever utvecklar adekvat digital kompetens.
  • Skolan ska ta tillvara på digitala verktyg och resurser så att de bidrar till att resultaten förbättras och verksamheten effektiviseras.

Med vad betyder detta i praktiken? Hur kan vi använda digitala verktyg för att förbättra skolresultat? Hur säkerställer vi att eleverna förbereds för framtidens jobb? Google for Education har utvecklat en exklusiv Roadshow där vi kommer besöka De Geergymnasiet i Norrköping och Viktor Rydbergs Gymnasium Odenplan i Stockholm för att försöka svara på dessa frågor.

Deltagarna kommer att genom workshops och föreläsningar utveckla metoder och arbetssätt för att säkerställa att de digitala verktygen i deras kommun har en positiv inverkan på elevernas inlärning och den pedagogiska verksamheten. Målet är att deltagarna lämnar dagen med en bättre förståelse för hur de förbereder skolorna i sin kommun för Vision 2022.

Plats: De Geergymnasiet, Norrköping
Datum: 7 November

Plats: Viktor Rydbergs Gymnasium Odenplan, Stockholm
Datum: 9 November

Google for Education Sweden: Fuel the future 3

Details

Start:
2017-11-07 @ 10:00 CET
End:
2017-11-09 @ 14:30 CET
Event Tags:
,

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>